Tilausjärjestelmä

Painotuotteet helpommin, nopeammin ja edullisemmin
– Ota Tilausjärjestelmä käyttöön nyt, säästät 300 euroa!

Tilausjärjestelmä on Libriksen verkkopalvelu, jonka kautta asiakas voi itse muokata, päivittää ja tilata painotuotteita nopeasti ja edullisesti. Tilausjärjestelmään voidaan viedä kaikenlaisia painotuotteita, kuten esitteitä, käyntikortteja, julisteita, foldereita, flyereitä, kirjekuoria, kartonkipakkauksia, muistilehtiöitä jne jne

Libris huolehtii tilausjärjestelmän käyttöönotosta Avaimet käteen –periaatteella ja kouluttaa pääkäyttäjät henkilökohtaisesti. Mikäli et itse halua tai ehdi päivittää ja tilata materiaaleja, painotöiden hallinnan voi huoletta jättää Libriksen ammattilaisten hoitoon. Koko painotyökokonaisuutenne on Libriksessä yhden vastuuhenkilön hallussa. Huolehdimme koko korjaus- ja tilausprosessista yhdellä puhelinsoitolla.

Kun otatte Tilausjärjestelmän käyttöönne maaliskuun 2017 loppuun mennessä, luomme palvelukanavanne ilman perustamiskustannuksia (norm. 300 euroa). Maksatte vain kuukausittaisen ylläpitomaksun, ja pääsette heti käyttämään Tilausjärjestelmää kaikkine ominaisuuksineen.

Pyydä tästä tarjous  |  Ota yhteys myyjäämme